Bureau voor;
Supervisie,
Coaching
Counseling
elise Jeursen
Therapie;
Integratieve psychotherapie
Hypnotherapie
Relatietherapie
PDS
EMDR

Mijn naam is Elise Jeursen

 

Na verschillende omzwervingen heb ik jaren lang met kinderen, jongeren, volwassenen en ouderen gewerkt.

Vanuit deze verschillende disciplines heb ik mensen verpleegd, gecoacht en begeleid.

Het werken met mensen is voor mij inspirerend en uitdagend.Het blijft mij ontroeren en verwonderen hoe uniek de mens is in heel zijn hoedanigheid. Dit heeft mij doen besluiten om bij de Nederlandse Academie voor integratieve Psychotherapie de opleiding Psycho / hypnotherapie te gaan volgen.  

Dit gaf mij de mogelijkheid mezelf verder te ontplooien als mens en als therapeut waardoor ik zelfstandig een praktijk kon starten

 

Uit eigen ervaring heb ik bemerkt dat er situaties in je leven plaats kunnen vinden die bepaalde gevoelens of vragen opriepen waar je geen antwoordt op hebt.. Hierin kun je vastlopen en niet de oplossing voor handen hebben.Je bemerkt dat het oude vertrouwde niet meer werkt De steun van familie en vrienden niet meer toereikend is

 

Dan kan professionele hulp net datgene zijn om jezelf verder te doen helpen  Een professioneel die je uitdaagt creatief, flexibel enthousiast te zijn waardoor je de mogelijkheid krijgt om het beste uit jezelf te halen.

 

In de jaren waarin ik nu als therapeut werkzaam ben heb ik het ambacht verfijnt en er verschillende specialisaties aan toegevoegd  Die bij elk consult kunnen worden ingezet zodat er een therapie voor u op maat wordt gemaakt met en door uzelf.

 

U bent van harte welkom.